OVER VAN SANTEN MAKELAARDIJ

Een woning kopen of verkopen doe je maar een paar keer in je leven. Het is een belangrijke stap die je niet lichtzinnig neemt.
Kopers en verkopers goed adviseren, werk uit handen nemen en ontzorgen tijdens deze belangrijke stap is wat het makelaarsvak zo mooi maakt.

Van Santen Makelaardij bestaat uit Makelaar Julia van Santen, bijgestaan door een team van specialisten. Zoals woningfotografen, plattegrond-tekenaars en interieurstylisten.

Na jaren als uitgever te hebben gewerkt heeft Julia de overstap gemaakt naar het makelaarschap. Uit interesse. En omdat het tijd was voor iets nieuws. Iets met blijvende betekenis voor anderen. Ze heeft ervaring opgedaan bij een makelaarskantoor in Zwolle en sinds 2017 werkt ze vanuit haar woonplaats Meppel. Julia is gecertificeerd makelaar en taxateur, aangesloten bij brancheorganisatie NVM en ingeschreven in het makelaar-register van Vastgoedcert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, NRVT. Dat geeft een aantal zekerheden. Door permanente scholing wordt voortdurend geïnvesteerd in kennis en kwaliteit. De registratie is op persoonlijke titel en staat daarmee garant voor deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid.

                                                                    

 

Werkgebied

Wilt u een huis kopen of verkopen? Bij Van Santen Makelaardij bent  aan het juiste adres. Ons werkgebied beslaat
Meppel en omstreken: Nijeveen, Wanneperveen, Ruinerwold, De Wijk 
En
Dalfsen en omstreken: Nieuwleusen, Oudleusen, Ankum en Hoonhorst
Ook in de regio’s hieromheen zijn we u graag van dienst.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? 

Stuur Bericht

Julia heeft ons erg goed geholpen bij het verkopen van ons huis. De prijs die zij noemde waarvoor we het huis te koop zouden zetten vonden wij erg hoog en we dachten dat dit niet zou lukken. Maar niks is minder waar gebleken. Ik heb mij verbaast over de hoeveelheid werk wat gedaan moet worden. Gelukkig heeft Julia dit allemaal voor ons gedaan. Julia bedankt!
Verkoper Hogestuk 11, Meppel

 

Lees hier ons Privacybeleid