WAARDEBEPALING

Heeft u verkoopplannen? Wilt u gratis en vrijblijvend weten wat uw woning waard is? Met een gratis waardebepaling van Van Santen Makelaardij weet u precies waar u aan toe bent.   

Waardebepaling Aanvragen

De prijs waarvoor u uw woning op de markt zet is van groot belang. Want u wilt de best mogelijke opbrengst voor uw woning. Ook is het belangrijk om te weten welk bedrag u te besteden hebt zodat u gericht naar een andere woning kunt zoeken. De eerste stap is daarom de waarde van de woning te laten bepalen.
We komen bij u thuis en bekijken het hele huis van binnen en van buiten. We houden rekening met de ligging en omgeving en maken een vergelijking met andere woningen in de regio. Op basis hiervan bepalen we de reƫle marktwaarde van de woning.
Tijdens het bezoek nemen we vrijblijvend onze dienstverlening door, geven we tips over het verkoop-klaar maken van uw huis en kunt u alle vragen stellen rondom verkoop van uw woning of aankoop van een nieuwe woning.

Een waardebepaling is een belangrijk onderdeel bij het bepalen van de vraagprijs. Het is niet te gebruiken voor het aanvragen van een hypotheek.
Een waardebepaling is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wij zijn zeer tevreden over de hulp van Van Santen Makelaardij bij de verkoop van onze woning. Wij hebben ervaren dat er veel aandacht is voor het op een goede manier van in de markt zetten van een woning. Er werd goed geadviseerd over de te nemen stappen en geluisterd naar onze wensen. Een grote plus is de goede en snelle communicatie.
Verkoper Weegbree 25


Meer weten over onze dienstverlening?
Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis waardebepaling of stel ons een vraag.

Stuur Bericht