Bekijk Eendrachtstraat 11 Meppel

SFEERVOLLE TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING IN HET STADSHART VAN MEPPEL

Hou je van de stijl van de jaren ’30 maar wil je wel graag het wooncomfort van nu? En wil je graag wonen in het centrum met alle gezelligheid in de buurt?

Deze ruime, lichte woning heeft een royaal uitgebouwde eetkamer en keuken. Daarachter ligt nog een bijkeuken en een extra slaapkamer. De trapopgang en vaste kasten in de woonkamer zijn echte voorbeelden van de jaren ‘30 stijl. De lichtkoepels, grote schuifpui en moderne keuken horen echt bij het wooncomfort van nu.

De aanbouw aan de woonkamer is voor allerlei doeleinden geschikt. Het kan eetkamer, muziekkamer, een thuiswerkplek of bijvoorbeeld leeshoek zijn. Wat het ook mag worden, het is er goed toeven met de heerlijke daglichtinval van de grote schuifpui en dakkoepel. Ook de keuken heeft een dakkoepel waardoor ook dit een mooie lichte ruimte is.

De afgelopen jaren is deze leuke woning goed onderhouden en onder andere voorzien van vrijwel geheel kunststof kozijnen met dubbel glas, dakisolatie, zonnepanelen, airco’s en een moderne badkamer en uitgebreide halfopen keuken. Ook zijn er nieuwe plafonds geplaatst en is het nodige stucwerk gedaan.

De woning ligt in het centrum van Meppel  en heeft precies de goede mix tussen bruisende drukte en heerlijke rust. De gezelligheid van winkels en horeca liggen letterlijk om de hoek. Maar zit je in de achtertuin, dan kijk je naar de blauwe lucht en groene toppen van de bomen en is de sfeer kalm en rustig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *