Van Santen Makelaardij aangesloten bij Juiste Makelaar

 

Van Santen Makelaardij aangesloten bij Juiste Makelaar

Juiste Makelaar is één van de grootste landelijke makelaarsvergelijking sites in Nederland, zij helpen zoekers en verkopers bij het vinden van lokale makelaars in een gewenste regio. Zij vergelijken makelaars op kwaliteit, afstand, ratings en gebruikersfeedback. Elke gebruiker van Juiste Makelaar krijgt dan ook een persoonlijke intake met een vergelijkingsexpert om makelaars te vergelijken van makelaars, zo weet Juiste Makelaar heel goed welke makelaars het beste bij jou passen.

 

Van Santen Makelaardij nieuw aangesloten bij Juiste Makelaar

Van Santen Makelaardij heeft zich nieuw aangesloten bij Juiste Makelaar om kwalitatieve aanvragen te ontvangen in Meppel, Dalfsen en de omliggende regio’s daaromheen. Met de frisse blik van Van Santen Makelaardij vergoten zij hun zichtbaarheid door mee te doen met onlinevergelijkingen en waarbij zij gelijk in contact met nieuwe potentiele klanten die de intentie hebben om hun woning op termijn te gaan verkopen.

 

Het belang van makelaars vergelijken bij verkoop van je woning

Een huis verkopen dat doe je niet dagelijks, het lijkt misschien makkelijk… Maar er komt meer bekijken dan jezelf denkt. Het kan daardoor raadzaam zijn om met een makelaar te werken of te beginnen met er een aantal uit te nodigen voor een waardebepaling. Je krijgt dan gelijk inzichten in je huidige woningwaarde en de voordelen van een lokale makelaar in Meppel. Wanneer je de overweging neemt om je huis te gaan verkopen, kan het interessant zijn om twee makelaars te vergelijken. Zo kan je altijd een weloverwogen beslissing maken!

 

Hoe kan je makelaars vergelijken:

  1. Familie en vrienden: Familie en/of vrienden kennen altijd wel een makelaar, waar zij eerder mee hebben gewerkt. Veel mensen gaan als eerste via via op zoek. Als makelaar is dit natuurlijk de beste reclame die je kan hebben, want dat betekent dat je je werk goed doet!
  1. Google Maps: Wanneer je in Google Maps “makelaar” invult zie je direct welke makelaars in de buurt zijn, zodra je op een specifieke makelaar klikt zie je direct wat de beoordeling via Google is van de makelaar. Deze reviews kunnen door iedereen worden ingevuld dus let vooral op wat hier staat.
  2. Binnen lopen: Natuurlijk kan je ook naar binnen lopen bij een makelaar, vaak kan een makelaar kort de diensten toe lichten en gelijkschakelen om een afspraak in te plannen.
  3. Online vergelijken: Door online makelaars te vergelijken, maak je gebruik van ervaringen van anderen. Bij Juiste Makelaar werken ze met een uitgebreid feedback systeem, zo weten zij altijd hoe het proces verlopen is met de makelaar. Het is alsof je aan duizend vrienden vraagt of ze een goede makelaar kennen.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *